Aanbod.

Teamontwikkeling
– In opdracht van bedrijven en organisaties begeleid ik teams in hun ontwikkeling. Teams leren dat veiligheid, open communicatie, een gezamenlijk perspectief én positiviteit er voor zorgen dat werken met elkaar leuk is en kracht geeft. Wanneer er ‘gedoe’ is in een team, ontbreekt het vaak aan één of meer van deze aspecten. Ik kom graag langs voor een oriënterend gesprek om te onderzoeken waar de vraag ligt en te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Loopbaancoaching
– Voor vragen en wensen omtrent je loopbaan, persoonlijke bewustwording, outplacement en/of re-integratie bied ik een coachingstraject aan dat we samen vormgeven op basis van een uitgebreid intakegesprek. Verderop kun je lezen hoe & wat.

Een traject voor loopbaancoaching  is voor zowel particulieren als bedrijven.

Studiekeuzebegeleiding
– Weet je écht niet wat je wil? Of vind je juist alles wel leuk? Samen gaan we kijken waar je goed in bent, wat je talenten zijn en wat je wensen & ambities zijn voor in de toekomst. Wanneer je dit voor jezelf goed op een rijtje hebt, wordt het makkelijker een keuze te maken voor je studie. Een traject is altijd op maat gemaakt. Beeldend. Positief.