Loopbaan.coaching.

“Ik hou van werken zolang het werken is waar ik van hou.”

Johan Cruijff


Zin om eens op een originele, maar vooral ook leuke manier jezelf onder de loep te nemen?

Een coachingstraject bij Van Amerongen Coaching betekent op een originele, leuke maar vooral ook gerichte manier een antwoord vinden op je vraag. Dat kan een loopbaanvraag zijn, maar ook een persoonlijke vraag.

Een traject begint altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek, waarin ik van mijn kant vertel hoe en met welke vormen ik werk, en jij kunt bepalen of mijn manier bij jou past en of je je thuisvoelt.

In een coachingstraject gaan we in een aantal sessies op zoek naar je kwaliteiten & talenten, naar je wensen & ambities en kijken we hoe je de inzichten kunt inzetten in je loopbaan. Hoe je actie kunt ondernemen. Perspectief is het toverwoord. Wanneer je weet wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent en wat je wil, kun je de juiste keuzes omtrent je loopbaan maken.

De invulling van je traject is op maat gemaakt en past bij jouw vraag. Dit kan in opdrachten die je thuis voorbereid, het kan in beeldende opdrachten die je thuis of tijdens de sessies maakt. En natuurlijk bespreken we dat wat belangrijk is in een open, veilige en vertrouwde omgeving.

 

Nieuwsgierig geworden?
Je kunt me altijd bellen voor een oriënterend gesprek.

06-20654881